Bookmaker verwacht dat Ajax seizoen bij Vitesse afsluit met zege (Ad)

door Bart Veenstra 21

Bookmaker verwacht dat Ajax seizoen bij Vitesse afsluit met zege (Ad)

door Bart Veenstra 21

Laatst geüpdatet

Ajax sluit het seizoen aankomende zondagmiddag in de ogen van de bookmakers af met een zege bij Vitesse. De Amsterdammers vierden afgelopen woensdagavond de winst van landstitel nummer 36 en zullen in Arnhem het seizoen zo goed mogelijk proberen af te sluiten.

Voor trainer Erik ten Hag en meerdere spelers zal het de laatste wedstrijd in dienst van Ajax zijn. Zij zullen Ajax op een zo mooi mogelijke manier willen verlaten en dus moet men aan de bak tegen Vitesse. De bookmaker verwacht in ieder geval een zege voor Ajax. Een overwinning van Ajax levert je zondag 1,44 keer je inzet op!

Ajax staat op dit moment op 96 gemaakte doelpunten in de Eredivisie en mogelijk gaan de Amsterdammers er alles aan doen om de 100 doelpunten nog te halen. Het zal dan ook vier keer moeten scoren in Arnhem. Eerder dit seizoen won Ajax twee keer met 5-0 van Vitesse. Denk jij dat Ajax er minimaal vier maakt in Arnhem? Zet daar op in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Wie gaan er scoren namens Ajax zondag? Het is de grote vraag wie er spelen, maar mogelijk pikken Sébastien Haller en/of Brian Brobbey nog hun goaltjes mee. Voor een doelpunt van Haller krijg je nu 1,88 keer je inzet terug, terwijl een goal van Brobbey je 1,98 keer je inzet oplevert!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.