Taylor en Wijndal starten tegen Ludogorets Razgrad in basiself; Kudus begint als rechtsbuiten

door Brent Tomassen 104

Taylor en Wijndal starten tegen Ludogorets Razgrad in basiself; Kudus begint als rechtsbuiten

door Brent Tomassen 104

Laatst geüpdatet

Kenneth Taylor en Owen Wijndal staan in de basis tijdens de heenwedstrijd tegen Ludogorets Razgrad in de play-offs van de Europa League. Trainer Maurice Steijn geeft het duo de voorkeur boven Branco van den Boomen en Anass Salah-Eddine, die tegen Excelsior nog aan de aftrap verschenen.

Jay Gorter is de doelman in Bulgarije. Zaterdag verdedigde hij ook al het doel in Rotterdam. Voor hem staan Davyne Rensch, Jakov Medić, Jorrel Hato en Wijndal in de verdediging. De linksback speelde de tweede helft in Kralingen en mag zich tegen de Bulgaarse kampioen opnieuw laten zien.

Op het middenveld kiest Steijn naast Taylor voor Benjamin Tahirović en Steven Berghuis. Laatstgenoemde zit in de Eredivisie nog altijd een schorsing uit, maar mag in de Europa League wel spelen. Berghuis zal naar verwachting de meest aanvallende middenvelder zijn.

Kudus ondanks transferperikelen in basis

Voorin kent Ajax met Mohammed Kudus een speler die naar verluidt dichtbij een overgang naar West Ham United is, maar de Ghanees is nog niet honderd procent rond met de Premier Leagueclub en dus stelt Steijn Kudus op tegen Ludogorets. Verder staan ook Brian Brobbey en aanvoerder Steven Bergwijn in de basis.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Opstelling Ajax:

Gorter, Rensch, Medić, Hato, Wijndal; Tahirović, Berghuis, Taylor; Kudus, Brobbey, Bergwijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.