Steijn is goed voorbereid op affiche met Ludogorets: 'We hebben genoeg informatie voor de wedstrijd'

door Bram Bark 36

Bron Ajax

Steijn is goed voorbereid op affiche met Ludogorets: 'We hebben genoeg informatie voor de wedstrijd'

door Bram Bark 36

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Maurice Steijn denkt genoeg informatie te hebben over Ludogorets Razgrad, zo laat de Haagse-trainer weten via de officiële kanalen. De wedstrijd van zaterdag 19 augustus tegen Excelsior wordt niet vergeten. Ondanks de drukke week met veel transferperikelen, geeft Steijn aan dat de ploeg zich natuurlijk ook heeft gefocust op die wedstrijd.

Ajax mag het in de play-offs van de Europa League opnemen tegen Ludogorets Razgrad. De Bulgaarse ploeg wist hun tweeluik met FC Astana winnend af te sluiten. Steijn is blij dat het Ludogorets is geworden en niet de ploeg uit Kazachstan. 'Het is een trip die minder lang en zwaar is dan dat we naar Kazachstan hadden gemoeten, daar ben ik blij mee.'

De oefenmeester heeft de nodige informatie over de aankomende tegenstander in de play-offs om een ticket voor de groepsfase van Europa League al verzameld. 'We hebben genoeg informatie voor de wedstrijd tegen ze. Van wat ik heb gezien is Ludogorets een goede ploeg met veel snelheid en individuele kwaliteit voorin. Ze scoorden mooie en goede doelpunten. Een pittige tegenstander, maar we gaan het donderdag zien.'

Wedstrijd tegen Excelsior

Het was een drukke week bij Ajax op de transfermarkt. De Amsterdammers verwelkomden Chuba Akpom en Anton Gaaei bij de club. Een vertrek van Mohammed Kudus naar West Ham United behoort ook nog tot de mogelijkheden en de komst van Josip Sutalo is ook nog niet officieel. Laatstgenoemde zou naar verluidt dit weekend worden gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Steijn zegt er het volgende over: 'Er is veel gebeurd, maar we hebben ons natuurlijk ook gefocust op de wedstrijd. Dat is het belangrijkste.' De Rotterdammers wonnen tijdens de eerste speelronde met 3-4 bij NEC. 'Ze zijn het seizoen goed begonnen', zo vindt de trainer van Ajax.

Pre-order de gloednieuwe Johan Cruijff-collectie via de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.