'Rasmussen vertrekt op huurbasis met optie tot koop naar FC Nordsjaelland'

door NielsOpdam 104

Bron Voetbal International

'Rasmussen vertrekt op huurbasis met optie tot koop naar FC Nordsjaelland'

door NielsOpdam 104

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Christian Rasmussen vertrekt op huurbasis naar FC Nordsjaelland, zo meldt Voetbal International. De Deense spits komt bij Ajax niet in aanmerking voor een basisplek en mag om die reden vertrekken naar de Deense club.

FC Nordsjaelland heeft zich in Amsterdam gemeld voor de twintigjarige aanvaller. 'Er ligt inmiddels een huurdeal voor de duur van één seizoen, met een optie tot koop', schrijft het medium over de deal tussen beide clubs. Bij Ajax komt de spits niet in aanmerking voor speelminuten in het eerste elftal en daarom staat hij open voor een overstap naar zijn geboorteland.

In 2019 pikte de Amsterdamse club Rasmussen op bij FC Nordsjaelland. Bij Ajax doorliep de aanvaller verschillende jeugdelftallen en speelde hij uiteindelijk wedstrijden in Jong Ajax. Rasmussen maakte zelfs zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. De Deense spits kwam uiteindelijk tot twee wedstrijden in de Eredivisie voor de Amsterdammers.

'Ajax ook nog met FC Porto in de slag om Conceiçao'

Voetbal International weet verder te melden dat Ajax ook nog altijd bezig is met een andere uitgaande transfer, namelijk die van Francisco Conceiçao. De Portugees wil graag vertrekken uit Amsterdam, nadat hij vorig jaar weinig aan spelen toekwam. De Ajax-aanvaller lijkt nu terug te kunnen naar zijn oude club. 'Het lijkt erop dat Porto hem gaat huren.' Reon Boeringa schrijft dat de 'witte rook inmiddels nabij is over een huurovereenkomst'.

Denk jij dat Ajax en Fortuna Sittard gelijk staan in de rust, maar Ajax uiteindelijk wel wint? Zet in en krijg 4,90 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.