Pasveer bereikt akkoord met Ajax en verlengt contract met een jaar

door NielsOpdam 133

Bron Ajax; De Telegraaf

Pasveer bereikt akkoord met Ajax en verlengt contract met een jaar

door NielsOpdam 133

Bron Ajax; De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd, zo meldt de Amsterdamse club op de clubwebsite. Naar verluidt bereikte de doelman in maart al een mondeling akkoord over een extra jaar, maar hoorde hij daarna niks meer van de club. Vrijdag heeft hij een nieuw contract tot medio 2024 ondertekend.

Volgens De Telegraaf hoorde Pasveer sinds maart niets meer van Ajax, wat niet los te zien is van de wisselingen op bestuurlijk vlak. Technisch manager Gerry Hamstra vertrok en de club was druk bezig om een directeur voetbalzaken aan te stellen. 'Recent heeft Ajax alsnog de mondelinge afspraken geëffectueerd in een nieuw contract tot medio 2024', schreef De Telegraaf eerder op de vrijdag.

Pasveer kwam in 2021 transfervrij over van Vitesse. De goalie groeide verrassend uit tot eerste doelman en vaste waarde bij Ajax. De 39-jarige keeper werd zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal en werd door Louis van Gaal zelfs opgeroepen voor het WK in Qatar. Na dat toernooi keerde hij terug bij Ajax en daar moest hij zijn plekje afstaan aan Gerónimo Rulli. Sindsdien fungeert hij als tweede doelman.

Pasveer speelde 50 wedstrijden in Ajax 1

Sinds zijn komst naar Ajax speelde Pasveer vijftig wedstrijden in het eerste elftal van de Amsterdammers. Hij moest 48 tegendoelpunten incasseren en hield 26 keer zijn doel schoon. In het verleden speelde de doelman bij FC Twente, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en PSV.

Weet Ajax in Groningen eindelijk weer eens te winnen? Het wedkantoor denkt het wel!

Bookmaker verwacht dat Ajax in Groningen eindelijk weer eens weet te winnen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.