'Onana begint in Ajax-basis tegen Besiktas'

door Thijs Zwagerman 266

Bron De Telegraaf, Voetbal International

'Onana begint in Ajax-basis tegen Besiktas'

door Thijs Zwagerman 266

Bron De Telegraaf, Voetbal International

Laatst geüpdatet

André Onana gaat woensdagavond tegen Besiktas zijn rentree voor Ajax maken, zo melden De Telegraaf en Voetbal International. De doelman krijgt volgens deze media een basisplaats van Ajax-trainer Erik ten Hag in het Champions League-duel met Besiktas. Remko Pasveer zit zodoende op de bank.

Het betekent dat Onana zijn eerste wedstrijd voor Ajax gaat spelen sinds hij begin februari van dit jaar werd geschorst vanwege verboden dopinggebruik. De Kameroener werd aanvankelijk voor een jaar geschorst, maar zag dit in hoger beroep worden teruggedraaid naar een schorsing van negen maanden.

Naast de basisplek voor Onana kent de opstelling van Ajax tegen Besiktas naar verluidt nog meer wijzigingen. Zo kunnen ook Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, David Neres en Mohamed Daramy rekenen op een plek aan de aftrap. Davy Klaassen lijkt de vervanger van de geschorste Edson Álvarez te gaan worden.

De basisplekken voor deze normaliter wisselspelers gaan ten koste van Jurriën Timber, Daley Blind, Antony en Sébastien Haller. De laatstgenoemde scoorde tot dusver maar liefst zeven doelpunten in vier Champions League-duels, maar zal op bezoek bij Besiktas dus op de bank beginnen.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch, Berghuis; Neres, Tadic, Daramy.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij Besiktas? Zet dan in en krijg 8,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties