Knutsen reageert kalm op geruchten: 'Ben waarschijnlijk degene die er het minst last van heeft'

door NielsOpdam 273

Bron Avisa Nordland; TV2

Knutsen reageert kalm op geruchten: 'Ben waarschijnlijk degene die er het minst last van heeft'

door NielsOpdam 273

Bron Avisa Nordland; TV2

Laatst geüpdatet

Kjetil Knutsen heeft de geruchten rondom zijn persoon en Ajax meegekregen, maar blijft er erg rustig onder. Dat vertelt de trainer van Bodø/Glimt in gesprek met Avisa Nordland, geciteerd door TV2. De Telegraaf linkte de Noorse trainer dinsdagavond aan Ajax.

Woensdagochtend schreef Arilas Ould-Saada, journalist van het TV2, dat Knutsen in de afgelopen twee weken meerdere keren is benoemd door de top van Ajax als een kandidaat voor het hoofdtrainerschap. Er is echter (nog) geen contact geweest tussen de Amsterdammers en Bodø/Glimt.

Knutsen vertelt dat hij de geruchten vanuit Nederland dinsdagavond meekreeg in Noorwegen. 'Ik probeerde verwoed te lezen, maar er begonnen berichten binnen te komen op mijn telefoon. Toen besefte ik dat er iets aan de hand was, zonder dat ik er zoveel mee deed.'

'Ik ben waarschijnlijk degene die er het minst last van heeft'

Volgens Avisa Nordland neemt Knutsen de geruchten met 'verpletterende kalmte' in zich op. 'Je kent mij, ik ben waarschijnlijk degene die er het minst last van heeft', vertelt de Noorse succestrainer aan de krant over de geruchten. Daarnaast geeft Knutsen aan dat hij donderdag gewoon aanwezig is als Bodø/Glimt een bekerwedstrijd speelt tegen IK Junkeren.

Knutsen is sinds januari 2018 de hoofdtrainer van Bodø/Glimt. Met de Noorse club won hij nog niet zo lang geleden van het AS Roma van José Mourinho (6-1). Daarnaast won de 54-jarige oefenmeester in de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021 de Noorse landstitel. Het huidige seizoen is negen wedstrijden onderweg en Bodø/Glimt staat momenteel eerste in de competitie. Ze wonnen acht wedstrijden en speelden één keer gelijk.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.