'Naam Knutsen valt bij Ajax, maar Amsterdamse club had nog geen contact met Bodø/Glimt'

door Bart Veenstra 81

Bron TV2, Tipsbladet

'Naam Knutsen valt bij Ajax, maar Amsterdamse club had nog geen contact met Bodø/Glimt'

door Bart Veenstra 81

Bron TV2, Tipsbladet

Laatst geüpdatet

Ajax en Bodø/Glimt hebben nog geen contact gehad over de mogelijke overgang van trainer Kjetil Knutsen. De trainer werd dinsdagavond door De Telegraaf aan Ajax gelinkt en in Noorwegen is de oefenmeester dan ook een belangrijk gespreksonderwerp.

Arilas Ould-Saada, journalist van het Noorse TV2, schrijft over de interesse van Ajax in Knutsen op Twitter. Volgens de verslaggever is Knutsen in de afgelopen twee weken meerdere keren benoemd door de top van Ajax als een kandidaat voor het hoofdtrainerschap. Er is echter geen contact geweest tussen Ajax en Bodø/Glimt., de huidige club van Knutsen.

Knutsen heeft uitstekend contract in Noorwegen

Ook in Denemarken gaat men in op de trainerskwestie bij Ajax. Het Deense medium Tipsbladet schrijft dat Knutsen in verband wordt gebracht met meerdere clubs uit de grootste competities van Europa. Knutsen zou bij Bodø/Glimt een uitstekend contract hebben. Hoewel zijn verbintenis tot slechts 2024 loopt, zou hij zeer goed betaald worden en dat maakt van hem een dure trainer.

Volgens Tipsbladet zou het om die reden een verklaring kunnen zijn waarom de Noorse oefenmeester nooit verder is gekomen dan de lijst van mogelijke kandidaten van clubs uit de Europese topcompetities. Ajax zal binnen afzienbare tijd waarschijnlijk bekendmaken wie volgend seizoen de trainer is van de Amsterdamse club. Naast Knutsen worden ook John Heitinga, Peter Bosz en Kasper Hjulmand genoemd.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.