Kaplan terug in wedstrijdselectie Ajax, verder geen verrassingen

door BadembaBarrie 117

Bron Ajax.nl

Kaplan terug in wedstrijdselectie Ajax, verder geen verrassingen

door BadembaBarrie 117

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ahmetcan Kaplan is de meest opvallende naam in de wedstrijdselectie van Ajax voor het laatste Champions League-groepsduel met Rangers FC. De club maakt de selectie bekend via de officiële kanalen. De Turkse verdediger zit er voor het eerst sinds zijn knieblessure weer bij. De selectie kent verder geen grote verrassingen. Spelers als Youri Regeer en Youri Baas, die in eerdere Champions League-duels nog wel op een plaats in de selectie konden rekenen, zitten er niet bij.

FOTO: AFC Ajax

Voor Kaplan is het de eerste keer dat hij bij de wedstrijdselectie zit sinds het 2-1 verlies op bezoek bij AZ in september. In de interlandperiode die volgde raakte de verdediger geblesseerd. In aanloop naar het duel met Rangers was te zien dat Kaplan weer aansloot bij de groepstraining. Nu blijkt hij dus ook wedstrijdfit te zijn. In het duel op Ibrox heeft de jonge Turk de kans om zijn debuut voor Ajax te maken. Ondanks dat hij al meermaals bij de selectie zat, speelde hij namelijk nog geen minuut.

De kans dat hij zijn debuut mag maken, wordt vergroot door het feit dat er in de wedstrijd tegen Rangers niet veel meer voor Ajax op het spel staat. De Amsterdammers kunnen zich zelfs een nederlaag met vier doelpunten verschil permitteren om verzekerd te zijn van de derde plaats in de groep. In aanloop naar het duel in Schotland zullen Alfred Schreuder en Calvin Bassey, die in de zomer overkwam van Rangers, aanschuiven voor een persconferentie om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Wedstrijdselectie Ajax:

Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Remko Pasveer
Jurriën Timber
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Daley Blind
Jorge Sánchez
Lisandro Magallán
Edson Álvarez
Davy Klaassen
Kenneth Taylor
Mohammed Kudus
Florian Grillitsch
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Dusan Tadic
Lucas Ocampos
Lorenzo Lucca
Steven Berghuis
Francisco Conceição

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.