Mazraoui voelt zich goed bij Bayern: 'De automatismes zitten er steeds beter in'

door Cristian de Jong 49

Bron Abendzeitung

Mazraoui voelt zich goed bij Bayern: 'De automatismes zitten er steeds beter in'

door Cristian de Jong 49

Bron Abendzeitung

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui ziet veel verschillen tussen Ajax en Bayern München. De Marokkaans international verliet Ajax afgelopen zomer voor een avontuur in Duitsland. Mazraoui geeft aan al veel te hebben geleerd in München.

'Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is dat ik iedere dag honderd procent moet geven', vertelt de rechtsback tegenover de Abendzeitung. Mazraoui moet in Duitsland met grote namen concurreren. 'De concurrentie is hier gigantisch. Er zijn ongelofelijk goede spelers bij Bayern. Echt geweldenaren.'

Mazraoui ziet een groot verschil met de Eredivisie. 'Je kan je hier niet permitteren om fouten te maken', vertelt hij. 'Bij zo'n grote topclub moet je je constant focussen en steeds geconcentreerd blijven. Dat leer ik hier bij Bayern. De trainer heeft me verteld wat ik moet aanpassen en dat werkt nu door op het veld.'

Bayern München in topvorm

Na een moeizame fase is Bayern München momenteel in topvorm. De Duitsers verloren in oktober geen wedstrijd. 'De automatismes zitten er steeds beter in. Elke speler voelt zich goed en iedereen weet wat hij moet doen.' De rechtsback ziet zijn team groeien. Bayern verloor dit seizoen ook geen wedstrijd in de Champions League. 'Je kan de kwaliteiten bij iedereen er af zien druipen. We zijn een team in vorm nu, dat zeker. We doen goed werk.' Mazraoui speelde 137 wedstrijden voor Ajax. Daarin wist hij tien keer het net te vinden.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.