Ajax tegen Excelsior onder leiding van Heitinga

door NielsOpdam 295

Bron Voetbal International

Ajax tegen Excelsior onder leiding van Heitinga

door NielsOpdam 295

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

John Heitinga zit zondag als eindverantwoordelijke op de bank als Ajax aantreedt tegen Excelsior. Dat meldt de Amsterdamse club op de clubwebsite. De trainer van Jong Ajax is nu naar voren geschoven als tijdelijke opvolger van de ontslagen Alfred Schreuder.

Op vrijdag, een dag na het ontslag van Schreuder, leidde Heitinga de uitlooptraining van het eerste elftal al. 'De 39-jarige oefenmeester zit tevens zondag op de bank als eindverantwoordelijke bij het Eredivisie-duel met Excelsior', schrijft Ajax nu op de website.

Eerder werd door diverse media al bericht dat Ajax de oud-verdediger naar het eerste elftal haalde, maar nu bevestigt de club het ook. Heitinga wordt door Ajax naar voren geschoven als interim-trainer, maar het is nog onduidelijk voor welke periode de oefenmeester wordt aangesteld. De Amsterdamse club laat niet weten of Heitinga het seizoen afrondt, of dat hij een aantal dagen interim-trainer is.

Heitinga wordt bij Jong Ajax vervangen door Kreek

Doordat Heitinga zich momenteel bezighoudt met het eerste elftal van Ajax, moet hij worden vervangen bij Jong Ajax. Zijn assistent-trainer, Michel Kreek, heeft vrijdagavond de leiding tijdens het duel van de beloften tegen Helmond Sport.

Denk jij dat Ajax tegen Excelsior weer eens weet te winnen? Zet nu in en krijg 1,25 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.