Geduld Ajax raakt op; Misehouy traint niet meer mee met Ajax 1

door Jon van Dam 587

Bron Voetbal International

Geduld Ajax raakt op; Misehouy traint niet meer mee met Ajax 1

door Jon van Dam 587

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Gabriël Misehouy traint niet meer mee met het eerste elftal van Ajax, zo meldt Voetbal International donderdag. Volgens het medium raakt het geduld van Ajax op omdat het talent zijn aflopende contract nog niet heeft verlengd.

Ajax probeert al enige tijd om Misehouy langer aan de club te binden. Het 18-jarige talent beschikt nog over een contract tot de zomer van 2024. Voetbal International schrijft dat Ajax de middenvelder een contractvoorstel voor 3,5 jaar heeft gedaan. Echter zou er geen reactie op zijn geweest.

Eerder op de donderdag schreef Ajax Showtime dat Misehouy nog altijd inzet op een langer verblijf in Amsterdam. De reden dat de creatieveling nog geen krabbel heeft gezet onder een nieuwe verbintenis, is het perspectief bij Ajax 1. Onder Maurice Steijn zat Misehouy nauwelijks bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht. Na de winterstop werd hij door John van 't Schip beloond met twee oproepen voor de wedstrijdselectie. Zo zat hij op de bank tegen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.

Interesse Babadi en Rijkhoff

Voetbal International geeft aan dat de situatie rondom Misehouy niks te maken heeft met de belangstelling voor PSV-speler Isaac Babadi. De talentvolle middenvelder is inderdaad in beeld bij Ajax, maar zou een flink bedrag aan tekengeld eisen. Ajax doet er momenteel wel alles aan om oud-jeugdspeler Julian Rijkhoff terug te halen. Het eerste bod werd door zijn club Borussia Dortmund afgewezen, maar Ajax heeft er vertrouwen in dat Rijkhoff nog deze winter terugkeert in Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.