Misehouy en Ajax blijven in gesprek, speler zet nog altijd in op langer verblijf

door BadembaBarrie 372

Bron Ajax Showtime

Misehouy en Ajax blijven in gesprek, speler zet nog altijd in op langer verblijf

door BadembaBarrie 372

Bron Ajax Showtime

De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis voor Gabriël Misehouy bij Ajax lopen nog steeds. Bronnen rondom de situatie spreken tegen dat de speler niet gereageerd heeft op een voorstel vanuit de club en dat een vertrek nu onvermijdelijk lijkt. Misehouy wil namelijk nog altijd door bij Ajax. De creatieveling wil zich dolgraag laten zien in het eerste elftal en hoopt de kans daartoe te krijgen. Als Ajax hem die kans geeft, lijkt een akkoord over een nieuw contract een formaliteit.

Ajax en Misehouy praten al langere tijd over een nieuwe verbintenis. Misehouy laat zich in die gesprekken sinds kort begeleiden door Pini Zahavi, zoals De Telegraaf en Fabrizio Romano eerder meldden. Dat de partijen tot nu toe nog niet tot een overeenkomst hebben weten te komen, zit hem voornamelijk in Misehouys kansen bij Ajax 1.

Daar werd hij dit seizoen nog niet veel bij betrokken. Zijn plek bij de wedstrijdselectie tegen FC Twente was het enige moment dat Misehouy voor zijn blessure in oktober bij het eerste zat. De destijdse hoofdtrainer Maurice Steijn had nauwelijks oog voor het talent, ondanks Misehouys goede prestaties in Jong Ajax tot dat moment.

Kansen bij Ajax

Nadat hij terugkwam van zijn blessure ging Misehouy met Ajax 1 mee op trainingskamp naar Cádiz. De week daarna bleef hij meetrainen met de groep en in beide Eredivisiewedstrijden na de winterstop zat hij bij de wedstrijdselectie. Tot een debuut kwam het echter (nog) niet.

Misehouy hoopt dan ook vooral dat hij kansen krijgt om zichzelf in wedstrijden te laten zien. Kansen zoals generatiegenoten als Amourricho van Axel Dongen en Silvano Vos die kregen. De middenvelder wil nog altijd niets liever dan bij Ajax slagen en zet dus ook nog altijd in op een langer verblijf.

Bademba Barrie (Twitter: @Bademba__Barrie | E-mail: b.barrie@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.