Conceiçao en Brobbey beginnen op de bank tegen Shakhtar Donetsk

door Gino Haverkamp 480

Bron Ajax

Conceiçao en Brobbey beginnen op de bank tegen Shakhtar Donetsk

door Gino Haverkamp 480

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Francisco Conceiçao kan dinsdag tegen Shakhtar Donetsk zijn officieuze debuut voor Ajax. De aanvaller begint wel vanaf de bank, evenals de teruggekeerde Brian Brobbey. Verder heeft trainer Alfred Schreuder gekozen voor een opstelling met relatief veel vertrouwde namen.

Remko Pasveer verdedigt het doel. Voor hem staat een kwartet bestaande uit Devyne Rensch, Jurriën Timber, Daley Blind en de van AZ overgekomen Owen Wijndal. Voor Timber worden het zijn eerste minuten van dit voorseizoen. Naar verluidt waren hij en Rensch twee van de drie spelers die zaterdag kampten met corona. Sean Klaiber was de ander. Hij zit niet bij de selectie. Verder valt het achterin op dat Calvin Bassey ontbreekt. Hij staat niet in de basis, maar zit ook niet op de bank.

Op het middenveld heeft Schreuder gekozen voor vertrouwde namen. Edson Álvarez is de controleur van dienst, terwijl Steven Berghuis naast hem staat in een wat meer offensievere rol. Davy Klaassen staat achter de spitsen, al speelt hij wel met rugnummer 9. Kenneth Taylor begint op de bank.

Dusan Tadic is de spits van dienst. Naast hem staan Antony en Steven Bergwijn. Ook de Braziliaan komt voor het eerst deze maand in actie. Nieuwbakken Ajacied Francisco Conceiçao begint op de reservebank.

Opstelling Ajax

Pasveer; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Álvarez, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Antony; Tadic.

Ajax is bij de bookmakers nog altijd de grote favoriet om ook komend seizoen kampioen van de Eredivisie te worden!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties