Sluit Ajax de voorbereiding af met een zege op Shakhtar Donetsk? (Ad)

door Sjoerd Valkering 98

Bron AS

Sluit Ajax de voorbereiding af met een zege op Shakhtar Donetsk? (Ad)

door Sjoerd Valkering 98

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax sluit de voorbereiding dinsdag af met een oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Het vriendschappelijke duel met Eintracht Frankfurt werd afgelopen weekend nog afgelast, maar daar lijkt ditmaal geen sprake van. Reden genoeg om naar de kansen van Ajax te kijken. De bookies verwachten in ieder geval een eenvoudige zege.

Een overwinning voor de ploeg van Alfred Schreuder levert je immers een quotering van 1,50 op. Het is echter maar de vraag hoe deze mogelijke zege in dat geval tot stand komt. Weet Ajax de leiding al voor rust te pakken en deze de hele wedstrijd vast te houden, dan wacht je een quotering van 2,20. Staat het tijdens de thee nog gelijk, maar wint Ajax uiteindelijk wel? Dan stijgt de factor al naar 4,75. Geloof me dat Ajax bij rust nog achterstaat tegen Shakhtar Donetsk, maar uiteindelijk wel wint? Dan kun je maar liefst 17 keer je inzet terug verwachten.

Hoe graag we het ook op die manier zouden zien, is een zege voor Ajax niet de enigst mogelijke uitkomst van de wedstrijd. Shakhtar Donetsk is een topclub in Oekraïne en dus is er kwaliteit aanwezig in het elftal. Weten zij Ajax na negentig minuten op een gelijkspel te houden, dan kun je 4,50 keer je inzet verdienen. Wil jij liever je kansen spreiden en ga je voor een gelijkspel óf zege voor de bezoekers, dan wacht je een quotering van 2,30.

Tot slot kun je inzetten op het aantal gemaakte doelpunten tijdens Ajax – Shakhtar Donetsk. In vier van de vijf wedstrijden van Ajax in de voorbereiding werd er drie keer of vaker gescoord, iets om rekening mee te houden. Zet je hier voor de wedstrijd van morgen op in, dan is er namelijk geld te verdienen. Vallen er meer dan 2,5 goals, dan kun je 1,36 keer je inzet verdienen. Vallen er minder dan 2,5 doelpunten? Daar staat een quotering van 3,10 voor.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties