'Blessure Rensch valt mee; Godts binnen enkele weken terug in groepstraining'

door Bart Veenstra 124

Bron Voetbal International

'Blessure Rensch valt mee; Godts binnen enkele weken terug in groepstraining'

door Bart Veenstra 124

Bron Voetbal International

Devyne Rensch kan binnen afzienbare tijd weer meedoen bij Ajax. De blessure van de multifunctionele verdediger valt mee, zo meldt Voetbal International-verslaggever Tim van Duijn via X. Daarnaast zou ook Mika Godts binnenkort de groepstraining kunnen hervatten.

Rensch viel tijdens het competitieduel met PSV van afgelopen zaterdag geblesseerd uit met een blessure. De blessure blijkt nu mee te vallen, zo meldt Van Duijn. 'Maar het duel van Ajax met Heerenveen van aankomende zondag lijkt hij wel te moeten missen.'

Tegen PSV stond Rensch opgesteld als linksback om op die manier PSV-aanvaller Johan Bakayoko af te stoppen. Al na een halfuur moest Rensch het veld verlaten met een blessure. Hij werd vervangen door Borna Sosa. De Kroaat speelt mogelijk vanaf het begin tijdens de komende wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Godts binnenkort terug 

Omtrent Godts is er ook goed nieuws. De Belgische aanvaller zet belangrijke stappen in zijn herstel. Hij hoopt binnen enkele weken weer met de groep te kunnen trainen, aldus Van Duijn. Godts raakte begin december geblesseerd aan zijn hamstring. Die liep hij op in het competitieduel met FC Den Bosch.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.