Loting Future Cup bekend, Ajax treft titelhouder Juventus

door Timo Suur 31

Bron Ajax.nl

Loting Future Cup bekend, Ajax treft titelhouder Juventus

door Timo Suur 31

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax treft titelhouder Juventus en debutanten Borussia Mönchengladbach en CF Pachuca in de groepsfase van de Future Cup, zo is te lezen op Ajax.nl. Acht jeugdteams strijden van zaterdag 8 april tot en met maandag 10 april om de Future Cup op Sportpark de Toekomst. De loting heeft de twee groepen van acht teams bepaald.

Ajax zit in poule A met titelhouder Juventus en debutanten Borussia Mönchengladbach en CF Pachuca. De Italianen wisten de vorige editie van de Future Cup te winnen en gaan proberen om hun titel te verdedigen. Met CF Pachuca hebben de Amsterdammers sinds augustus 2022 een samenwerkingsverband op het gebied van kennis- en talentontwikkeling.

In groep B zijn ook twee debutanten vertegenwoordigd. FC Nordsjælland en Chelsea doen dit jaar voor de eerste keer mee aan de Future Cup. Daarnaast zit ook het Franse Paris Saint-Germain in deze poule. RSC Anderlecht complementeert deze groep. De Belgen zijn, net als Ajax, voor de elfde keer aanwezig op de Future Cup. Dit jaar wordt het jeugdtoernooi voor het eerste sinds 2019 weer georganiseerd door de Amsterdammers.

Groep A:

Ajax
Juventus
Borussia Mönchengladbach
CF Pachuca

Groep B:

Paris Saint-Germain
FC Nordsjælland
Chelsea
RSC Anderlecht

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.