Ajax speelt komend seizoen met Ziggo Sport op achterzijde van het shirt

door Bart Veenstra 124

Bron Ajax.nl

Ajax speelt komend seizoen met Ziggo Sport op achterzijde van het shirt

door Bart Veenstra 124

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax speelt vanaf het komende seizoen met Ziggo Sport op de achterzijde van het Ajax-shirt. Dat meldt de Amsterdamse club vrijdagmiddag via Ajax.nl. Hiermee vervangt Ziggo het Giganet-logo door het logo van Nederlands' grootste sportzender.

Ziggo Sport komt onder het rugnummer te staan en zal zichtbaar zijn tijdens de wedstrijden in de Eredivisie en de TOTO KNVB Beker. Marcel Beerthuizen, de Director Ziggo Sport, reageert: We maken onverminderd duidelijk dat Ziggo Sport dé gratis sportzender is voor alle Ziggo-klanten. We hebben een geweldig portfolio aan sportrechten, waaronder vele internationale sportcompetities.'

Ziggo Sport heeft vanaf het seizoen 2024/25 de exclusieve rechten van de drie Europese clubcompetities: de Champions League, de Europa League en de Conference League. 'Toernooien waaraan verschillende Nederlandse Eredivisie clubs zullen deelnemen. Fans kunnen de Nederlandse wedstrijden gratis volgen via onze zender. Het shirt van Ajax is een krachtig middel om Ziggo Sport onder de aandacht te brengen bij alle voetballiefhebbers.'

Ziggo al sinds 2015 hoofdsponsor van Ajax

Ziggo is al sinds 2015 een van de hoofdsponsoren - samen met Adidas - van Ajax. De aanbieder van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie intensiveerde vorig jaar juni de samenwerking met Ajax en tegelijkertijd werd toen bekendgemaaakt dat GigaNet op het shirt van Ajax kwam te staan. Daar komt nu dus Ziggo Sport te staan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.