'Ajax gaat op slotdag transfermarkt toch weer voor Ziyech'

door Bart Veenstra 1590

Bron De Telegraaf

'Ajax gaat op slotdag transfermarkt toch weer voor Ziyech'

door Bart Veenstra 1590

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zich weer gemeld bij Hakim Ziyech, zo meldt De Telegraaf woensdagmiddag. Volgens de krant lijkt de paniek bij de Amsterdamse club toe te slaan. Nadat de Raad van Commissarissen dinsdagavond laat (voorlopig) een streep zette door de komst van Lucas Ocampos, zou Ajax zijn vizier weer gericht hebben op de spelmaker van Chelsea.

De aanvallende middenvelder van Chelsea heeft Ajax opnieuw laten weten dat een verhuur voor hem én voor Chelsea onbespreekbaar is. Toch belde Ajax de Marokkaans international nog een keer. Alleen als Chelsea en Ziyech van mening veranderen kan een deal worden gesloten, zo concludeert De Telegraaf.

Voorlopig is het echter een 'nee', aldus de krant. De kans dat Ajax Ziyech koopt - voor minimaal 25 miljoen euro - is volgens De Telegraaf klein. Het is zodoende afwachten of het deze zomer komt van een terugkeer van Ziyech bij Ajax. De Telegraaf schreef dinsdagavond nog dat een terugkeer van Ziyech bij Ajax definitief van de baan is, maar mogelijk is er toch nog een opening.

Wordt het toch Ocampos?

De komst van Lucas Ocampos behoort ook nog altijd tot de mogelijkheden. Dinsdagavond leken Ajax en Sevilla een akkoord te hebben bereikt, maar de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club liet de deal voorlopig afketsen. Men is van mening dat de transfersom plus het salaris met daarbij meegenomen dat Ocampos weinig tot geen restwaarde heeft te gortig is. Sevilla heeft Ajax inmiddels laten weten dat Ocampos voor vijftien miljoen euro overgenomen kan worden. Of de RvC van Ajax daarmee akkoord gaat, is nog niet bekend.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties