Ajax - Excelsior Maassluis op 20 januari, tijden toppers tegen PSV en Feyenoord ook bekend

door Terrence Riepma 5

Bron KNVB

Ajax - Excelsior Maassluis op 20 januari, tijden toppers tegen PSV en Feyenoord ook bekend

door Terrence Riepma 5

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

Ajax zal op donderdag 20 januari het bekerduel met Excelsior Maassluis spelen, zo maakt de KNVB bekend via de officiële kanalen. De wedstrijd in de achtste finales van de KNVB Beker zal die dag om 21.00 uur worden gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax kwalificeerde zich voor de achtste finales door BVV Barendrecht te verslaan met 4-0. Nu wacht het duel met Excelsior Maassluis, dat FC Emmen tijdens de vorige ronde van de KNVB Beker verrassend wist uit te schakelen.

Overige speeldata Eredivisie

Naast de data voor de achtste finales van de KNVB Beker zijn nu ook de overige speeldata van de tweede seizoenshelft van de Eredivisie bekend. De meest noemenswaardige wedstrijden voor Ajax zijn die tegen PSV en Feyenoord. Op zondag 23 januari nemen de Amsterdammers het in Eindhoven op tegen PSV om 14.30 uur. Eerder werd de ploeg van Roger Schmidt met 5-0 verslagen in de ArenA.

De Klassieker, ditmaal in Amsterdam, zal op zondag 20 maart worden gehouden om 14.30 uur. Ajax versloeg Feyenoord tijdens het afgelopen weekend nog met 0-2, dankzij een eigen doelpunt van Marcos Senesi en benutte strafschop van Dušan Tadić.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties