Ajax en Replay verlengen samenwerkingsverband tot en met minimaal 2027

door Timo Suur 172

Ajax en Replay verlengen samenwerkingsverband tot en met minimaal 2027

door Timo Suur 172

Laatst geüpdatet

Ajax en Replay hebben hun samenwerking verlengd tot en met minimaal 2027. Dat meldt de Amsterdamse club maandagochtend via de eigen website. Replay heeft sinds 2020 een samenwerkingsverband met Ajax om te zorgen voor de kleding van spelers van Ajax, Ajax Vrouwen en directie van de Amsterdamse club tijdens wedstrijddagen van beide teams.

Sinds het seizoen 2020/21 worden de spelers van Ajax gekleed door Replay. Het Italiaanse kledingmerk tekende in 2020 een contract voor vier seizoenen, maar deze verbintenis is nu dus verlengd tot minimaal 2027. Dit houdt in dat de spelers, staf en directie van Ajax de komende jaren ook te bewonderen zijn in de kleding van Replay tijdens wedstrijddagen.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is erg te spreken over de samenwerking met Replay. Volgens Geelen spreekt er veel vertrouwen uit deze nieuwe 'tussentijdse en langdurige verlenging'. 'Bij de aankondiging van ons partnership sprak Replay over de internationale familie waarin we werden opgenomen, samen met onder andere PSG en All Blacks. Dat familiegevoel herkennen we volledig en onze samenwerking voelt erg vertrouwd.'

Replay is erg tevreden over de samenwerking met Ajax

Matteo Sinigaglia, CEO van Fashion Box Spa (moederbedrijf van Replay), is op zijn beurt ook erg tevreden over de samenwerking met Ajax. 'De ontvangst in de Johan Cruijff ArenA, de manier waarop nieuwe collecties onder de aandacht worden gebracht op de nog steeds groeiende social kanalen en de betrokkenheid van spelers en directie; op heel veel vlakken is Ajax van topniveau', reageert Sinigaglia op de verlenging van het samenwerkingsverband. 'Dat streven wij ook na. Het partnership wat we een aantal jaren geleden hebben gesloten bleek een geweldige keuze en we kijken dan ook met veel vertrouwen naar een langere toekomst samen.'

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.