Ajax en cryptoplatform Coinmerce tot en met 2027 aan elkaar verbonden

door Jari Perridon 77

Bron Ajax.nl

Ajax en cryptoplatform Coinmerce tot en met 2027 aan elkaar verbonden

door Jari Perridon 77

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en Coinmerce hebben overeenstemming bereikt om een een samenwerking aan te gaan. Cryptoplatform Coinmerce verbindt zich tot en met 2027 als Official Partner aan Ajax. Dit valt te lezen op de website van de Amsterdammers.

Het bedrijf is een geregistreerd cryptoplatform bij De Nerlandsche Bank en heeft het grootste investeringsaanbod van Europese crypto brokers. Coinmerce zet zich in om crypto toegankelijker te maken voor iedereen. De samenwerking met Ajax moet daarbij ondersteunen, zo valt er te lezen op de website.

Cas Biesta, de interim commercieel directeur bij Ajax, laat weten verheugd te zijn met de samenwerking. 'Coinmerce is een van de grootste crypto brokers van Nederland. We gaan ze helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland. En ze helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven', stelt Biesta enthousiast.

CEO van Coinmerce, Jaap de Bruijn, geeft verdere uitleg over hoe de samenwerking er uit gaat zien. 'Steeds meer mensen hebben interesse in crypto; ook sportliefhebbers. Dat zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike. We zetten nu met trots de stap naar voetbal en Ajax', vertelt hij. 'Het is belangrijk dat meer mensen inzicht krijgen in hoe zij hun geld toekomst kunnen geven. Wij maken geïnteresseerde fans op een verantwoorde manier wegwijs op het gebied van veilig beleggen in crypto', vervolgt de CEO van Coinmerce.

Samenwerking kwam snel tot stand 

Volgens Chris Woerts, een Nederlandse business professional, is de samenwerking snel tot stand gekomen. Dit laat hij weten middels een bericht op X. 'Het begon met een app naar Coinmerce CEO Jaap de Bruijn en resulteerde amper 2 weken later in een overeenkomst. Ajax heeft een nieuwe Crypto partner! Wat goed is komt snel!'

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Meld je hier aan voor de EK-poule van Ajax Showtime en win mooie prijzen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.