Ajax begint met Brobbey aan laatste wedstrijd voor het WK

door Wessel Kroon 137

Bron AS

Ajax begint met Brobbey aan laatste wedstrijd voor het WK

door Wessel Kroon 137

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax begint met twee wijzigingen aan het duel met FC Emmen ten opzichte van het duel met Vitesse. De Amsterdammers trappen om 18.45 uur in Emmen af voor de laatste wedstrijd van 2022.

In de verdediging vinden er geen wijzigingen plaats. Remko Pasveer verdedigt zoals gebruikelijk het doel tegen FC Emmen. Er is opnieuw een basisplaats voor Owen Wijndal, hij krijgt de voorkeur boven Daley Blind. De rest van de verdediging wordt gevormd door Devyne Rensch, Jurriën Timber en Calvin Bassey.

Op het middenveld is er wel een wijziging. Edson Álvarez keert tegen FC Emmen terug van een schorsing en daardoor moet Davy Klaassen het doen met een plek op de bank. De rest van het middenveld wordt gevormd door Kenneth Taylor en Steven Berghuis.

In de aanval is er een basisplaats voor Brian Brobbey. De spits was tegen Vitesse nog invaller, maar mag tegen FC Emmen starten. De buitenspelers zijn zoals gebruikelijk Steven Bergwijn en Dušan Tadić.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Berghuis, Taylor; Bergwijn, Brobbey, Tadić.

Denk jij dat Ajax 2022 weet af te sluiten met een overwinning in Emmen? Zet nu in en krijg 1,33 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.