AD verwacht Berghuis en Henderson 'gewoon' in de basis

door Jari Perridon 38

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Berghuis en Henderson 'gewoon' in de basis

door Jari Perridon 38

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis en Jordan Henderson zullen naar alle waarschijnlijkheid aan de aftrap staan van de returnwedstrijd tegen FK Bodø/Glimt, zo meldt het Algemeen Dagblad. Berghuis komt terug van een blessure die hem afgelopen weekend nog aan de kant hield. Henderson leek een twijfelgeval voor deze wedstrijd, maar lijkt te kunnen starten.

In de vermoedelijke opstelling van het AD zijn een paar wijzigingen te zien ten opzichte van de heenwedstrijd tegen de Noren. Het lijkt er op dat Jorrel Hato weer in het centrum plaats mag nemen naast Josip Šutalo. Devyne Rensch zal op de linksback geposteerd worden.

Daarnaast wordt er een basisplaats voor Carlos Forbs verwacht. De Portugese buitenspeler scoorde afgelopen weekend nog als invaller tijdens het 2-2 gelijkspel tegen NEC. Met het opstellen van Forbs zal Ajax naar alle waarschijnlijkheid de ruimte achter de verdediging van FK Bodø/Glimt willen bespelen. Brian Brobbey staat zoals gewoonlijk in de spits en aan zijn rechterzijde zal Berghuis te vinden zijn.

Taylor op middenveld 

Op het middenveld zal Kristian Hlynsson op de tien positie staan met achter zich Kenneth Taylor en Henderson. Dat Taylor een basisplaats lijkt te krijgen is voor velen een verrassing na zijn laatste twee optredens. Bij De Telegraaf werd juist gemeld dat Taylor op de bank zal zitten. Het is dus nog maar de vraag of hij zal starten. De puzzel op het middenveld lijkt nog altijd niet gelegd door trainer John van 't Schip.

Wedden dat Ajax scoort tegen Bodø/Glimt? Krijg 20 keer je inzet terug als Ajax wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.