Ajax mag 1555 supporters meenemen naar Athene

door Roemer Smid 60

Bron Ajax Life

Ajax mag 1555 supporters meenemen naar Athene

door Roemer Smid 60

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax mag 1555 supporters meenemen naar het uitduel met AEK-Athene, zo meldt Ajax Life. De Amsterdamse ploeg speelt donderdag 5 oktober 18.45 de tweede groepswedstrijd in de Europa League. Omdat de wedstrijd tussen Ajax en AEK als hoog-risicowedstrijd gezien wordt, was het niet zeker of er uitsupporters bij het tweeluik mochten zijn. De kogel is inmiddels door de kerk.

Na de loting adviseerde Ajax de supporters om nog even te wachten met het boeken van tickets. AEK tegen Ajax wordt gezien als een hoog-risicowedstrijd en er was geen garantie dat uitsupporters naar het stadion mochten. Woensdagmiddag werd echter bekend dat bij de wedstrijd in Griekenland uitsupporters aanwezig mogen zijn. Over de wedstrijd in Amsterdam komt later een beslissing.

Er zijn 1555 kaarten beschikbaar. Kaartjes zijn niet overdraagbaar en dat wil zeggen dat er in Athene wordt gekeken of de naam op het kaartje overeenkomt met de naam op je paspoort of ID-kaart.

Wedstrijden met Marseille 

De wedstrijden tegen Olympique Marseille worden ook als hoog-risicowedstrijden gezien. Er wordt nog overlegd of er uitsupporters naar de wedstrijden mogen. Er wordt dan ook geadviseerd om te wachten met het kopen van vliegtickets.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.