'Mogelijk geen uitfans voor Ajax op bezoek bij Marseille en AEK Athene'

door Bram Bark 79

Bron Ajax

'Mogelijk geen uitfans voor Ajax op bezoek bij Marseille en AEK Athene'

door Bram Bark 79

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Supporters van Ajax zijn mogelijk niet welkom tijdens de uitwedstrijden tegen Olympique Marseille en AEK Athene, dat meldt de club op de officiële kanalen. De Amsterdammers zitten in poule van de Europa League bij de twee eerder genoemde ploegen. Brighton & Hove Albion is de derde tegenstander in de groep. Het speelschema is inmiddels bekend.

Ajax adviseert niet meteen vliegtickets te boeken richting Griekenland en Frankrijk. De Amsterdammers spelen op donderdag 5 oktober uit tegen AEK Athene en op donderdag 30 november reist Ajax af naar Marseille. 'De uitwedstrijden tegen AEK Athene en Olympique Marseille zijn hoog-risico wedstrijden. Met betrekking tot het boeken van je reis raden wij aan het vooroverleg met deze clubs en de lokale autoriteiten van zowel Athene als Marseille af te wachten', zo luidt het officiële statement van de club.

Na het overleg moet duidelijk worden wat de maatregelen precies gaan worden. 'Op dit moment is het niet zeker of Ajacieden bij deze wedstrijden aanwezig mogen zijn.' Ajax geeft op een later moment dus meer duidelijkheid omtrent de situatie. Voor de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion zijn geen bijzonderheden te vermelden. De vliegtickets naar Engeland kunnen dus al wel geboekt worden. Op donderdag 26 oktober staat die wedstrijd op het programma.

Ajax begint met thuiswedstrijd tegen Marseille

Ajax begint op donderdag 21 september het eindtoernooi van de Europa League met een thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 21 september: Ajax – Olympique Marseille (21:00 uur)
Donderdag 5 oktober: AEK Athene – Ajax (18:45 uur) *
Donderdag 26 oktober: Brighton & Hove Albion – Ajax (21:00 uur)
Donderdag 9 november: Ajax – Brighton & Hove Albion (18:45 uur)
Donderdag 30 november: Olympique Marseille – Ajax (21:00 uur) *
Donderdag 14 december: Ajax – AEK Athene (21:00 uur)

Hierbij moet vermeld worden dat alle speeldata en -tijden voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen zijn.

Denk jij dat Ajax en Fortuna Sittard gelijk staan in de rust, maar Ajax uiteindelijk wel wint? Zet in en krijg 4,90 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.