Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - Almere City?

door Jesse ter Haar 19

Ajax heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-0 gewonnen. Almere City kwam op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en ging kansloos onderuit. Steven Bergwijn eiste zondagmiddag de hoofdrol op met een hattrick tijdens de ontmoeting. Tijd om te stemmen op de Ajacied van de wedstrijd!

De aanvaller van de Amsterdammers wachtte bijna een halfuur met zijn eerste doelpunt, maar daarna was hij los. In de 29ste minuut viel de 1-0, waarna het negen minuten daarna plots 3-0 stond. Was het genoeg voor de titel van Man of the Match? Of was het Jordan Henderson, die als controleur menig aanval wist op te zetten? Het is geheel aan jou.

Sterren voor de Ajax-spelers

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke spelers krijgen na de 3-0 overwinning op Almere City de hoogste beoordeling? Dat is geheel aan jou!