Wie vond jij de beste Ajacied tijdens de nederlaag tegen sc Heerenveen?

door Jesse ter Haar 78

Wie vond jij de beste Ajacied tijdens de nederlaag tegen sc Heerenveen?

door Jesse ter Haar 78

Ajax is zondagmiddag pijnlijk met 3-2 onderuitgegaan op bezoek bij sc Heerenveen. De Amsterdammers kwamen op een 3-0 achterstand en hoewel de ploeg zich terugvocht tot 3-2, was het niet voldoende voor een positief resultaat. Welke Ajacied vond jij zijn niveau halen in Friesland?

Was het Brian Brobbey, die als spits van Ajax toch regelmatig gevaar wist te stichten? Of was het Chuba Akpom, die als invaller zijn waarde liet zien door als enige Ajacied van de dag te scoren? In een andere linie is Jordan Henderson één van de spelers van Ajax om op te stemmen. Haalde hij zijn niveau in Heerenveen?

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke spelers krijgen na de 3-2 nederlaag tegen sc Heerenveen de hoogste beoordeling? Dat is geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.