'West Ham United maakt interesse in Álvarez kenbaar; Ajax verlangt ruim 40 miljoen euro

door Brent Tomassen 197

Bron The Athletic / David Ornstein

'West Ham United maakt interesse in Álvarez kenbaar; Ajax verlangt ruim 40 miljoen euro

door Brent Tomassen 197

Bron The Athletic / David Ornstein

Laatst geüpdatet

West Ham United heeft zijn interesse in Edson Álvarez kenbaar gemaakt bij Ajax, zo meldt journalist David Ornstein van The Athletic via Twitter. De Amsterdammers zouden zo'n 40 tot 47 miljoen euro voor de Mexicaan willen ontvangen.

Ornstein laat verder weten dat er nog geen officieel bod is uitgebracht op de middenvelder annex verdediger, die zich in de nacht van woensdag of donderdag met Mexico plaatste voor de finale van de Gold Cup. Verwacht wordt dat een bod spoedig zal volgen.

In Londen moet Álvarez de opvolger worden van Declan Rice. De Engels international maakt hoogstwaarschijnlijk de overstap naar stadsgenoot Arsenal. Een deel van de transfersom van Rice zal vermoedelijk worden geïnvesteerd in de komst van de Ajacied.

Álvarez bij Ajax

Álvarez kwam in de zomer van 2019 over van Club América en speelde tot op heden 147 wedstrijden voor Ajax. Hierin was de Mexicaan goed voor dertien goals en zes assists. Met Ajax won Álvarez twee landstitels en een KNVB Beker onder trainer Erik ten Hag.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.