Directeur voetbalzaken Borussia Dortmund ontkent onderhandelingen over transfer Álvarez

door Timo Suur 215

Bron Kevin Pinnow

Directeur voetbalzaken Borussia Dortmund ontkent onderhandelingen over transfer Álvarez

door Timo Suur 215

Bron Kevin Pinnow

Laatst geüpdatet

Sebastian Kehl, directeur voetbalzaken van Borussia Dortmund, heeft ontkend dat hij onderhandelingen heeft gevoerd met Ajax over een mogelijke transfer van Edson Álvarez. Afgelopen week werd er geschreven dat de Mexicaan op dit moment in de wachtkamer zit bij zowel Bayern München als Borussia Dortmund, maar laatstgenoemde club zou volgens Kehl niet concreet zijn geweest voor Álvarez.

Tijdens een persmoment van Borussia Dortmund krijgt Kehl de vraag of Álvarez een mogelijke versterking zou kunnen zijn voor Borussia Dortmund. 'Álvarez is een interessante speler', begint de bestuurder, geciteerd door journalist Kevin Pinnow. 'Maar er was geen enkele onderhandelingsronde met Ajax Amsterdam', zegt Kehl stellig.

Eerder kwam het gerucht al naar buiten dat Borussia Dortmund interne twijfels zou hebben over Álvarez. De leiding van de Duitse club kreeg twijfels bij de hoge transfersom. De Mexicaan moet naar verluidt zo'n 45 miljoen euro kosten en met het salaris komt het totaalbedrag uit op een bedrag tussen de zestig en zeventig miljoen euro. De clubleiding van Borussia Dortmund zou dit naar verluidt een te hoog bedrag vinden voor de verdediger annex middenvelder.

'Álvarez in de wachtkamer bij Bayern München en Borussia Dortmund'

Florian Plettenberg, journalist van Sky Sport Deutschland, schreef op zijn beurt dat Álvarez op dit moment in de wachtkamer lijkt te zitten bij Borussia Dortmund en Bayern München. De Mexicaan wil naar verluidt graag de overstap maken naar Borussia Dortmund, maar de Duitse club wacht eerst de toekomst af van Emre Can en Salih Özcan. Daarnaast houdt ook Bayern München de situatie omtrent Álvarez nadrukkelijk in de gaten, maar daar wordt hij op dit moment niet gezien als een belangrijk transferdoelwit. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij Ajax, maar het heeft er alle schijn van dat hij deze zomer een transfer gaat maken.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.