Weet Tadic tegen FC Volendam voor het eerst dit seizoen te scoren? (Ad)

door Ajax Showtime 136

Tadic gaat aankomende zaterdag tegen FC Volendam op zoek naar zijn eerste doelpunt van het seizoen. Ajax is volgens torenhoog favoriet voor het uitduel met FC Volendam. Om 16.30 zal er in het Kras Stadion worden afgetrapt tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

Zo heeft een overwinning van FC Volendam . Een gelijkspel is ook voordelig, dat levert namelijk op. Zet je in op een overwinning van Ajax, dan kun je verwachten. Ook kun je inzetten op de precieze eindstand. Denk jij dat Ajax zich herpakt na de blamage tegen Napoli en met 0-2 weet te winnen? Dan kun je terugverdienen. Weet Volendam wel te scoren, maar Ajax alsnog te winnen? Dan verdien je terug.

Verder kun je inzetten op welke ploeg er bij rust voorstaat en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Zo kun je verwachten als je voorspelt dat beide ploegen met een gelijke stand de rust ingaan, maar Ajax in de tweede helft toch de volledige buit weet te bemachtigen. Daarnaast kun je ook inzetten op de precieze rust- en eindstand. Voorspel je dat Ajax met een 0-2 voorsprong de rust in gaat en in de tweede helft niet meer weet te scoren? Dan kun je terugverdienen. Als Ajax na rust nog wel een keer weet te scoren en uiteindelijk met 0-3 weet te winnen, dan kun krijg je terug.

Tot slot kijken we nog even naar de doelpuntenmakers van aankomende zaterdag. Als Dusan Tadic het eerste of laatste doelpunt weet te scoren, dan kun je terugverdienen. Bij Steven Bergwijn ligt dit getal iets lager. Als Bergwijn het eerste of laatste doelpunt maakt, dan verdien je terug.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.