Weet Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? (Ad)

door Ajax Showtime 32

Bron AS

Weet Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? (Ad)

door Ajax Showtime 32

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax speelt aankomende donderdag een thuisduel met FC Volendam. In de Johan Cruijff ArenA zal gewonnen moeten worden wil het de kansen op de landstitel behouden. Met het aankomende programma van Ajax zullen Alfred Schreuder en zijn ploeg geen misstappen mogen veroorloven. Tegen FC Volendam is Ajax volgens de bookies in iedere geval de torenhoge favoriet.

Zo levert een overwinning van Ajax slechts 1,12 keer je inzet op. Een zege van FC Volendam levert daarentegen liefst 17,00 keer je inzet op. Een gelijkspel heeft een quotering van 9,50. Als beide teams het doel weten te treffen, kun je een quotering van 1,70 verwachten. Mocht dit niet gebeuren, dan kun je 2,05 keer je inzet terugverwachten.

Daarnaast kun je inzetten op welke ploeg met rust op voorsprong staat en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Gaat Ajax met een voorsprong rusten en geeft men deze voorsprong niet uit handen, dan levert dat 1,44 keer je inzet op. Gaan beide ploegen met een gelijke stand rusten, maar stelt Ajax in de tweede helft orde op zaken, dan kun je een quotering van 4,33 verwachten. Ook kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag. Wint Ajax comfortabel met 3-0, dan win je 9,00 keer je inzet terug. Een 2-1 zege van Ajax levert daarnaast 12,00 keer je inzet op.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor aankomende donderdag. Davy Klaassen zorgde tijdens De Klassieker voor de 1-1 en was daarmee wederom belangrijk voor de Amsterdammers. Als Klaassen ook weet te scoren tegen FC Volendam, kun je je inzet 3,40 keer terugverdienen. Mohammed Kudus moet zijn eerste goal van 2023 nog maken. Mocht dit lukken tegen FC Volendam, kun je een quotering van 1,95 verwachten.

Weet Davy Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? Zet in en verdien 3,40 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.