Weet Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? (Ad)

door Ajax Showtime 27

Ajax speelt aankomende donderdag een thuisduel met FC Volendam. In de Johan Cruijff ArenA zal gewonnen moeten worden wil het de kansen op de landstitel behouden. Met het aankomende programma van Ajax zullen Alfred Schreuder en zijn ploeg geen misstappen mogen veroorloven. Tegen FC Volendam is Ajax volgens in iedere geval de torenhoge favoriet.

Zo levert een overwinning van Ajax slechts op. Een zege van FC Volendam levert daarentegen liefst op. Een gelijkspel heeft . Als beide teams het doel weten te treffen, kun je verwachten. Mocht dit niet gebeuren, dan kun je terugverwachten.

Daarnaast kun je inzetten op welke ploeg met rust op voorsprong staat en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Gaat Ajax met een voorsprong rusten en geeft men deze voorsprong niet uit handen, dan levert dat op. Gaan beide ploegen met een gelijke stand rusten, maar stelt Ajax in de tweede helft orde op zaken, dan kun je verwachten. Ook kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag. Wint Ajax comfortabel met 3-0, dan win je terug. Een 2-1 zege van Ajax levert daarnaast op.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor aankomende donderdag. Davy Klaassen zorgde tijdens De Klassieker voor de 1-1 en was daarmee wederom belangrijk voor de Amsterdammers. Als Klaassen ook weet te scoren tegen FC Volendam, kun je terugverdienen. Mohammed Kudus moet zijn eerste goal van 2023 nog maken. Mocht dit lukken tegen FC Volendam, kun je verwachten.

Weet Davy Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? !