Vos ontbrak vanwege ziekte bij Jong Ajax

door Thijs Zwagerman 7

Bron Ajax Showtime

Vos ontbrak vanwege ziekte bij Jong Ajax

door Thijs Zwagerman 7

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Silvano Vos (17) was de afgelopen dagen ziek en behoorde daardoor maandagavond niet tot de wedstrijdselectie van Jong Ajax. De talentvolle middenvelder ontbrak tegen Willem II, omdat hij in de dagen in aanloop naar die wedstrijd niet had getraind vanwege ziekte.

Zonder Vos verloor Jong Ajax op De Toekomst met 1-2 van Willem II. De Amsterdamse talenten kwamen nog op voorsprong door een doelpunt van Sontje Hansen, maar gaven in de tweede helft de overwinning uit handen.

Een opsteker voor Jong Ajax is echter wel dat Vos op korte termijn de groepstraining weer hervat. De controlerende middenvelder is hersteld en zal vrijdagavond op bezoek bij FC Dordrecht normaliter ook weer terugkeren in de wedstrijdselectie van Jong Ajax.

Uitblinker tegen Liverpool

Vos werd ziek daags na zijn sterke Youth League-optreden tegen Liverpool. Op De Toekomst won Ajax O18 met 3-1 van de Engelse grootmacht en Vos was één van de grote uitblinkers in die wedstrijd. Dinsdagmiddag, als Ajax O18 de groepsfase van de Youth League afsluit op bezoek bij Rangers FC, is Vos - evenals maandagavond bij Jong Ajax - niet van de partij.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.