Van Hanegem sprak met Ajacied: 'Steijn stond te dansen op Ibiza'

door Jesse ter Haar 127

Bron Algemeen Dagblad

Van Hanegem sprak met Ajacied: 'Steijn stond te dansen op Ibiza'

door Jesse ter Haar 127

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Maurice Steijn heeft in de afgelopen interlandperiode tijd doorgebracht op Ibiza, zo hoorde Willem van Hanegem. In de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad spreekt hij zijn onbegrip erover uit.

'Ik rijd van de week naar Salem en daar komt een hele aardige gozer binnen. Hij was helemaal idolaat van Ajax. Hij zegt: ik ben van de week op Ibiza en wie zie ik dansen? De trainer van Ajax. Hij zegt: ik zit te kijken en zeg tegen hem: weet je wat je moet doen? Je moet die spelers aanpakken. Ik begrijp niet dat je dat doet', doelt hij op de aanwezigheid van Steijn op het Spaanse eiland.

Inmiddels heeft Steijn de spelersselectie van Ajax weer bijeen in Amsterdam en breekt er een belangrijke periode aan. Niet alleen voor de recordkampioen van Nederland, maar ook voor Steijn zelf. Hij staat immers zestiende met Ajax en de punten moeten, wil hij trainer van Ajax blijven, snel gaan volgen. Van Hanegem gelooft niet dat Steijn over enkele weken nog trainer van Ajax is. 'Nee, dat denk ik niet.'

Waarschuwing voor Hato

Ook komt de oud-voetballer te spreken over Jorrel Hato. Hij ziet een groot talent in de Ajacied, maar waarschuwt hem ook. Het gaat de linkspoot makkelijk af en dat kan ook tegen hem gaan werken. 'Hij moet uitkijken en eigenlijk naar een hoger niveau. Dan ga je beter worden. Hij loopt er nu bij alsof het hem geen moeite kost. Je moet uitgedaagd worden, want daar word je alleen maar beter van.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.