Van der Hart: 'Liever terug naar Ajax'

door Finn Dekker 14

Van der Hart: 'Liever terug naar Ajax'

door Finn Dekker 14

Laatst geüpdatet

Als Mickey van der Hart moet kiezen tussen terugkomen bij Ajax of een stap naar het buitenland maken, dan gaat de doelman het liefst terug naar Amsterdam. Dat was een van de antwoorden op een aantal vragen, die hij kreeg voorgeschoteld door FC Afkicken.

In het filmpje wordt de talentvolle doelman, die vorige zomer de overstap van Ajax naar PEC Zwolle maakte, op een snelle manier ondervraagd over verschillende onderwerpen. Zo geeft hij onder andere aan dat het grootste misverstand omtrent hem zou zijn dat hij een Amsterdammer wordt genoemd.

Van der Hart laat ook weten dat Edwin van der Sar zijn grote voorbeeld is en dat hij een opmerkelijke voorkeur heeft wat betreft het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Dat is overigens niet het enige Feyenoord-getinte antwoord. De voorkeur van de ex-Ajacied tussen Jasper Cillessen en Kenneth Vermeer gaat verrassend genoeg uit naar de doelman van de Rotterdammers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.