'Van der Gaag lijkt weer stap dichterbij overgang naar Manchester United'

door Bart Veenstra 9

Bron Fabrizio Romano

'Van der Gaag lijkt weer stap dichterbij overgang naar Manchester United'

door Bart Veenstra 9

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Mitchell van der Gaag lijkt weer een stap dichterbij een overgang naar Manchester United. De huidig assistent-trainer van Ajax moet ook in Engeland de assistent-trainer van Erik ten Hag worden en die kans daarop lijkt groter te zijn geworden.

Volgens transferjournalist Fabrizio Romano werkt Manchester United op dit moment aan de details van het contract om Van der Gaag naar de club te halen. Net als bij Ajax nu moet Van der Gaag ook bij de Engelse topclub assistent-trainer worden van Ten Hag.

Van der Gaag wordt, zo valt te lezen, al maanden als een belangrijke toevoeging van de staf gezien. Een overeenkomst tussen alle partijen lijkt steeds dichterbij te komen, terwijl de gesprekken tussen de partijen doorgaan.

Van der Gaag werkt sinds 2019 bij Ajax

Sinds dit seizoen is Van der Gaag assistent-trainer van Ten Hag bij het eerste elftal van Ajax. Daarvoor was de oefenmeester sinds 2019 trainer van Jong Ajax. In een eerder stadium was Van der Gaag trainer van NAC Breda, Excelsior, FC Eindhoven, Ermis Aradippou, Belenenses en Maritimo Funchal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties