Romano: 'Contract en papierwerk helemaal klaar voor komst Ten Hag'

door BasVelzel 46

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Contract en papierwerk helemaal klaar voor komst Ten Hag'

door BasVelzel 46

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Manchester United is in volle vaart bezig om Erik ten Hag zo snel mogelijk binnen te halen. Het contract en al het papierwerk zouden volgens Fabrizio Romano al klaar liggen voor de oefenmeester. Het enige waar de Engelse club nu op wacht, is groen licht van Ajax.

Maandag werd bekend dat Ten Hag akkoord is gegaan om de overstap te maken naar de huidige nummer zes van de Premier League. Romano gaf toen zijn welbekende 'here we go', wat zou betekenen dat niets de overstap nog in de weg staat. De Engelse club zou nu al bezig zijn met het voorbereiden van de officiële aankondiging over hun nieuwe coach.

Ajax en Manchester United waren maandag nog wel in gesprek met elkaar over de te betalen afkoopsom van Ten Hag. Dat zou gaan om twee miljoen euro. Of die gesprekken ondertussen al klaar zijn is nog niet bekend. United wacht in ieder geval nog op het groene licht van Ajax voordat de officiële aankondiging over de oefenmeester naar buiten komt.

Van der Graag

Ten Hag is niet de enige Ajacied die de Noordzee oversteekt naar Engeland. De Telegraaf kwam woensdagavond met het nieuws dat ook Mitchell van der Gaag richting United vertrekt. Voor de rol van assistent-trainer van Ten Hag. Manchester United zou één miljoen euro aan Ajax betalen voor de assistent.

Plaats reactie
Laad meer reacties