[Update] 'Schuurs ziet overstap naar Torino zitten, Ajax zet in op vijftien miljoen euro'

door Jesse ter Haar 521

Bron De Telegraaf

[Update] 'Schuurs ziet overstap naar Torino zitten, Ajax zet in op vijftien miljoen euro'

door Jesse ter Haar 521

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs kan rekenen op meer belangstelling dan alleen van Torino. Dat laat zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg weten tegenover De Telegraaf. Volgens het Italiaanse Tuttosport zou een delegatie van Torino afreizen naar Amsterdam om de deal met Ajax af te ronden, al is het volgens zijn zaakwaarnemer nog niet zo ver.

'Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr', aldus zijn zaakwaarnemer tegenover De Telegraaf. Een vertrek van Schuurs bij Ajax lijkt wel aanstaande. De verdediger lijkt wederom de tweede man achter Jurriën Timber te zijn en zodoende heeft hij weinig uitzicht op een basisplaats. Ajax wil Schuurs vanwege 'diens kwaliteiten en voorbeeldige houding' niet kwijt, al heeft de club wel begrip voor het standpunt van de verdediger.

Namens Ajax hebben technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar Schuurs en Weezenberg laten weten alleen tot verkoop over te willen gaan als er een directe vervanger kan worden teruggehaald. Naar verluidt verlangt Ajax een transfersom van 12 miljoen euro.

'De komende dagen wordt duidelijk of Perr vertrekt of blijft', zegt Weezenberg. De zaakwaarnemer wil verder niet ingaan op namen van andere clubs. Wel is het volgens De Telegraaf bekend dat ook Fiorentina en Bologna Schuurs willen overnemen van Ajax.

Update - 22.15 uur (vrijdag 29 juli) - 'Schuurs ziet overstap naar Torino zitten, Ajax zet in op vijftien miljoen euro'

Perr Schuurs ziet een overstap naar Torino zitten, zo schrijft journalist Gianluca Di Marzio vrijdagavond. Een afvaardiging van de Italiaanse club zou donderdag naar Amsterdam zijn afgereisd om met de clubleiding en de verdediger te spreken. De centrale verdediger zou daarbij hebben aangegeven voor de transfer open te staan. Ajax echter, weet met Torino nog niet tot een akkoord te komen. De club zet in op een transfersom van rond de vijftien miljoen euro, terwijl Di Marzio denkt dat Torino voor tien tot twaalf miljoen euro ook kans van slagen heeft.

Weet Ajax voor de tiende keer beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal? Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties