[Update] 'FC Utrecht gaat Jensen definitief overnemen van Ajax'

door Bart Veenstra 90

Bron Algemeen Dagblad

[Update] 'FC Utrecht gaat Jensen definitief overnemen van Ajax'

door Bart Veenstra 90

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Victor Jensen kan zijn carrière mogelijk een (tijdelijk) vervolg geven bij FC Utrecht. Volgens het Algemeen Dagblad is de club uit de Domstad, die afgelopen zaterdag met 5-5 gelijkspeelde tegen AZ, geïnteresseerd in de Deense middenvelder van Ajax.

Jensen speelde het afgelopen kalenderjaar op huurbasis voor het Noorse Rosenborg BK. De club uit Trondheim wil hem graag inlijven, maar de vraag is of dat mogelijk is. Jensen, die sinds januari weer onderdeel uitmaakt van de A-selectie van Ajax, kan in Amsterdam niet rekenen op speelminuten en staat dan ook op de nominatie om te vertrekken (op huurbasis).

Bij FC Utrecht wil men voor het einde van de winterse transferperiode nog zaken doen. Zo moeten er enkele spelers vertrekken, waaronder voormalig Ajax-jeugdspeler Daishawn Redan, terwijl de club Jensen op het oog heeft als extra middenvelder.

Deense trainer bij FC Utrecht biedt mogelijk perspectief

Een voordeel voor Jensen bij FC Utrecht zou zijn dat de trainer van de Domstedelingen een Deen is. Sinds kort staat Michael Silberbauer voor de groep en als landsgenoot kent hij Jensen goed. Bij Ajax heeft Jensen nog een contract tot de zomer van 2024. Onlangs mocht hij in het bekerduel met FC Den Bosch nog wel 21 minuten invallen, maar in de competitie kwam hij niet in actie.

Update - 12.30 uur (31 januari) - 'FC Utrecht gaat Jensen definitief overnemen van Ajax'

FC Utrecht gaat zich vandaag (dinsdag) nog versterken met Victor Jensen. Dat meldt Jeroen Kapteijns, journalist van De Telegraaf. Het is de bedoeling dat FC Utrecht de Deense middenvelder definitief overneemt van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.