'Timber en Klaassen in basis verwacht voor duel met Ecuador'

door Bart Veenstra 20

Bron Algemeen Dagblad

'Timber en Klaassen in basis verwacht voor duel met Ecuador'

door Bart Veenstra 20

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber en Davy Klaassen worden vrijdagmiddag in de basis verwacht voor het WK-duel met Ecuador. Het Algemeen Dagblad verwacht beide spelers van Ajax in de basiself van het Nederlands elftal.

De (mogelijke) basisplaatsen van Timber en Klaassen gaan ten koste van die van Matthijs de Ligt en Vincent Janssen. Timber begint op de plek die De Ligt nog innam tegen Senegal. Zodoende vormt Timber mogelijk een centrum met Virgil van Dijk en Nathan Aké.

Op de backposities en op het centrale middenveld verandert er niets. Denzel Dumfries (rechts) en Daley Blind (links) zijn de vleugelverdedigers, terwijl Steven Berghuis en Frenkie de Jong wederom het middenveld vormen. Op 'tien' wordt dit keer niet Cody Gakpo, maar Davy Klaassen verwacht.

Gakpo, die tegen Senegal de openingstreffer maakte, staat wel 'gewoon' in de basis. De aanvaller van PSV vormt de aanval met Ajax-aanvaller Steven Bergwijn. Het duel met Ecuador begint om 17.00 uur en is onder meer te volgen via het livetopic op deze website.

Vermoedelijke opstelling Oranje:

Noppert; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; Berghuis, De Jong; Klaassen; Gakpo, Bergwijn.

Verwacht jij dat Nederland 'gewoon' wint van Ecuador? Zet in en ontvang 1,72 keer je inzet terug bij een Nederlandse overwinning!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.