'Ten Hag wil toeslaan op transfermarkt en kijkt daarmee wederom richting Ajax'

door Cristian de Jong 202

Bron The Athletic

'Ten Hag wil toeslaan op transfermarkt en kijkt daarmee wederom richting Ajax'

door Cristian de Jong 202

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus heeft ook de aandacht getrokken van het Manchester United van coach Erik ten Hag, zo meldt The Athletic. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de Ghanees de mogelijkheid aan het bekijken is om Ajax deze winter te verlaten, met meerdere Europese topclubs geïnteresseerd.

Kudus speelde een voortreffelijk WK in Qatar en trok daar de nodige aandacht mee. Liverpool zou één van de clubs zijn die de komst van de Ghanees wel ziet zitten. Ook Borussia Dortmund en clubs uit Frankrijk zijn erg gecharmeerd van de Ajacied.

Everton was afgelopen zomer al dichtbij de handtekening van Kudus. Ajax wilde de creatieveling echter niet laten gaan. Kudus was hier niet blij mee en weigerde zelfs mee te trainen om een transfer te forceren. Dit lukte niet en zodoende bleef de Ghanees in Amsterdam. Everton zou Kudus nog altijd in het vizier hebben.

Ten Hag 'bewondert vaardigheden en dynamiek' 

Nu meldt The Athletic dat Ten Hag de komst van Kudus ook wel zou zien zitten. Naast de interesse in Frenkie de Jong en Jude Bellingham lijkt Manchester United ook gecharmeerd te zijn van de 22-jarige speler van Ajax. Volgens het medium zou Ten Hag 'de vaardigheden en dynamiek bewonderen' van Kudus. Ten Hag werkte bij Ajax al samen met de Ghanees. Hoe concreet de interesse daadwerkelijk is, is niet duidelijk. Op het WK in Qatar was Kudus goed voor twee doelpunten en een assist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.