'Liverpool houdt Kudus al maanden in de gaten, Ghanees droomt van Premier League'

door Bart Veenstra 187

Bron Caught Offside, Fabrizio Romano

'Liverpool houdt Kudus al maanden in de gaten, Ghanees droomt van Premier League'

door Bart Veenstra 187

Bron Caught Offside, Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Liverpool heeft Mohammed Kudus in de afgelopen maanden nauwlettend in de gaten gehouden. Dat meldt Fabrizio Romano via zijn column op de website Caught Offside. Naar verluidt zou Kudus zelf openstaan voor een transfer naar de Premier League.

Romano legt in zijn verhaal uit dat hij nog niet zeker weet welke middenvelder Liverpool wil dan wel gaat strikken. Wel is het zo dat de prioriteit ligt bij het aantrekken van Jude Bellingham, die nu nog bij Borussia Dortmund speelt. Toch zou het ook zomaar kunnen dat Liverpool meerdere spelers voor het middenveld vastlegt, waardoor er ook ruimte kan zijn voor Kudus als aanwinst.

Volgens de Italiaanse transferjournalist zou Kudus wel openstaan voor een transfer naar een club als Liverpool. 'Mohammed Kudus droomt er al heel lang van om in de Premier League te spelen. Hij was erg dichtbij een transfer naar Everton in de afgelopen zomer, maar Ajax hield een transfer tegen toen bleek dat Antony naar Manchester United vertrok.'

Ajax lijkt open te staan voor transfer Kudus

Het Parool ging maandag ook al in op de huidige situatie omtrent Kudus. Volgens de krant zou Ajax willen meewerken aan een transfer van de Ghanees, die zich op het WK in de kijker heeft gespeeld en bovendien zelf aanstuurt op een vertrek. Een vertrek van Kudus moet Ajax minimaal dertig miljoen euro opleveren. Kudus, die bij Ajax vooral als spits wordt gebruikt, zou moeten worden opgevolgd door een aankoop. Deze aankoop zou met Brobbey moeten concurreren. Onder meer Marco Leonardo van Santos wordt genoemd. Kudus zelf heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2025.

Verwacht jij dat Kroatië zich weet te plaatsen voor de finale van het WK?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.