'Ten Hag voert vier wijzigingen door in basiself van Ajax'

door Bart Veenstra 18

Bron Algemeen Dagblad

'Ten Hag voert vier wijzigingen door in basiself van Ajax'

door Bart Veenstra 18

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat enkele wijzigingen doorvoeren in zijn opstelling voor het Champions League-duel met Besiktas. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, Davy Klaassen en David Neres in de basis mogen beginnen.

Dat zou betekenen dat Jurriën Timber, Daley Blind en Antony het moeten doen met een plaats op de bank. Ook Edson Álvarez ontbreekt. De Mexicaan zit een schorsing uit nadat hij in het duel met Borussia Dortmund tegen zijn derde gele kaart van dit Champions League-seizoen aanliep.

Ten Hag kiest wederom voor Remko Pasveer op doel en de verdediging bestaat zodoende uit Noussair Mazraoui, Schuurs, Lisandro Martínez en Tagliafico. Op het middenveld vinden we de namen van Klaassen, Ryan Gravenberch en Steven Berghuis terug.

Ten Hag rekent op zijn selectie

Voorin blijven Sébastien Haller en Dusan Tadić staan, terwijl Neres de vervanger is van Antony. Tijdens de persconferentie hintte Ten Hag al naar wijzigingen in zijn opstelling. 'De vorige keren dat we andere spelers een kans hebben gegeven, hebben we niet thuisgegeven. Dat ergert me mateloos. Ook in de samenstelling van morgen (woensdag, red.) moeten we winnen. Die druk staat op deze ploeg. De selectie moet zich morgen (woensdag, red.) bewijzen. Deze stap moeten we nu gaan zetten, willen we succesvol worden dit jaar.'

Het duel tussen Besiktas en Ajax begint woensdagavond om 18.45 uur. Ajax kan in Turkije de groepswinst definitief veiligstellen. Een gelijkspel in Istanbul zou daarvoor volstaan, terwijl Ajax ook zeker is van de groepswinst als Sporting Portugal niet wint van Borussia Dortmund.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Berghuis; Neres, Haller, Tadić.

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij Besiktas? Zet dan in en krijg 11,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties