'Tadić zou toekomst bij Ajax laten afhangen van ontwikkelingen op transfermarkt'

door NielsOpdam 551

Bron De Telegraaf

'Tadić zou toekomst bij Ajax laten afhangen van ontwikkelingen op transfermarkt'

door NielsOpdam 551

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić ontbrak woensdag op de training van Ajax vanwege een privéreden, zo schrijft De Telegraaf. De Serviër sluit donderdag weer aan bij de Amsterdamse club. Volgens het medium kunnen de Ajax-fans er nog niet helemaal gerust op zijn dat de aanvoerder ook komend seizoen in de Johan Cruijff ArenA speelt.

In Turkije wordt Tadić aan een transfer naar Besiktas gelinkt. Dat de Serviër woensdag ontbrak bij Ajax zorgde dan ook voor wat extra geruchten. 'Maar wie de voorbeeldprof kent, weet dat muiten of aansturen op een vertrek helemaal niet bij de Servische routinier past. Navraag bevestigde dat laatste', schrijft De Telegraaf woensdagavond. 'Tadic bleef weg vanwege een privéreden.'

'Vervolgens kondigde hij bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat en trainer Maurice Steijn aan zich donderdag weer op sportpark De Toekomst te melden', vervolgt het medium het verhaal. Toch is het niet helemaal uitgesloten dat Tadić nog vertrekt bij Ajax. 'Volgens bronnen binnen de club is de Servische international, die in 241 wedstrijden voor Ajax 105 keer scoorde en 112 assists leverde en jaren achtereen de meest waardevolle speler van de Eredivisie was, kritisch op de kwaliteit van de huidige selectie.'

'Tadić zou toekomst laten afhangen van ontwikkelingen op transfermarkt'

Tadić gaat de verrichtingen van Ajax op de transfermarkt dan ook goed volgen. 'Hij zou zijn toekomst laten afhangen van de ontwikkelingen op de transfermarkt', schrijft De Telegraaf. Op 1 september sluit de transfermarkt.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.