Stem nu op het Doelpunt van de Maand december 2021

door Justin Fokkens 2

Bron Ajax TV

Stem nu op het Doelpunt van de Maand december 2021

door Justin Fokkens 2

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Met de start van 2022 laten wij het kalenderjaar 2021 achter ons. December 2021 bracht echter verschillende Ajax-doelpunten met zich mee. Ajax TV heeft vijf doelpunten genomineerd voor de verkiezing van Doelpunt van de Maand. Stemmen is mogelijk via Ajax.nl.

Allereerst is Antony met twee doelpunten genomineerd voor de verkiezing. Tijdens de thuisoverwinningen op Fortuna Sittard en Willem ll wist de Braziliaanse vleugelaanvaller de doelmannen van dienst met een fraai schot met de linkervoet te verschalken.

Ook het doelpunt van Steven Berghuis in het Champions League-duel met Sporting Portugal kan op een nominatie rekenen. Na een fraaie aanval van de Amsterdammers kwam de bal via Davy Klaassen bij de Oranje-international terecht. Berghuis schoot vervolgens in de korte hoek overtuigend raak.

Doelpunt nummer vier komt van de voet van Danilo. De spits kreeg in het bekerduel tegen Barendrecht een kans in de basis van Erik ten Hag, en schoot na vloeiend combinatiespel de bal tegen de touwen.

Het rijtje kanshebbers wordt afgesloten met Yoram Boerhout. De aanvaller van Ajax O17 reageerde alert na een afgeslagen schot en maakte de belangrijke gelijkmaker in de topper tegen de leeftijdsgenoten van PSV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties