Steijn heeft pas donderdag complete spelersgroep weer bij elkaar

door Bart Veenstra 494

Bron Voetbal International

Steijn heeft pas donderdag complete spelersgroep weer bij elkaar

door Bart Veenstra 494

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Maurice Steijn heeft zijn nieuwe spelersgroep precies drie complete trainingsdagen tot zijn beschikking in aanloop naar het lastige uitduel met FC Twente. Dat schrijft Voetbal International maandag. Het medium weet dat pas op donderdag de hele groep weer aanwezig is in Amsterdam.

Van de veldspelers van Ajax waren alleen Jakov Medić, Gastón Ávila, Branco van den Boomen en Chuba Akpom op het trainingsveld te zien. Alle andere veldspelers vlogen uit voor interlands. Via deze link is een overzicht te zien van de spelers die deze periode interlands spelen voor hun land.

Voetbal International schrijft dat Steijn een lastige klus wacht om in precies drie dagen het elftal naar zijn hand te zetten. 'Die opdracht is extra ingewikkeld, omdat Steijn sommige spelers nauwelijks ontmoet heeft. Nieuwkomer Borna Sosa is precies één dag bij de groep geweest, voordat hij uitvloog voor interlands met Kroatië. Controleur Sivert Mannsverk volgde hetzelfde traject. Hij moest zich kort na zijn transfer richting de Johan Cruijff ArenA alweer melden voor kwalificatiewedstrijden met Jong Noorwegen.'

FC Twente nog foutloos in Eredivisie

Ajax en FC Twente treffen elkaar zondagmiddag om 14.30 uur in De Grolsch Veste in Enschede. Waar Ajax dit seizoen al vier punten verspeelde, heeft FC Twente nog geen punt verspeeld. De Tukkers wonnen van Almere City, PEC Zwolle en FC Volendam. Wel werd de ploeg in de play-offs van de Conference League uitgeschakeld door Fenerbahçe.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.