Slot klaar met vragen over Ajax: 'Zoals Guardiola zou zeggen: next question'

door Bart Veenstra 32

Slot klaar met vragen over Ajax: 'Zoals Guardiola zou zeggen: next question'

door Bart Veenstra 32

Laatst geüpdatet

Arne Slot is klaar met het beantwoorden van vragen over de vacante trainerspositie bij Ajax. De huidig trainer van Feyenoord krijgt de laatste tijd geregeld vragen over Ajax en dat is na de officiële bekendmaking van het aanstaande vertrek van Erik ten Hag niet veranderd.

Feyenoord bereidt zich op dit moment voor op het competitieduel met FC Utrecht, maar op de persconferentie ging het wederom over Ajax. Slot weigerde opnieuw in te gaan op deze vragen. 'Elk woord dat ik erover zeg, kan weer tot headlines leiden. Ik blijf bij mijn uitspraak van vorige week. Ik vond dat zelf wel duidelijk.'

Vorige week gaf Slot al aan dat hij zich er geen enkele voorstelling van kan maken dat hij trainer van Ajax wordt. De oefenmeester verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord met een jaar en om die reden zal hij vermoedelijk ook volgend seizoen voor de groep staan bij de Rotterdamse club.

Voorbeeld nemen aan Guardiola

Slot heeft ook al bedacht wat hij voortaan gaat zeggen als hij vragen krijgt over Ajax. 'Laat ik de komende weken de vragen beantwoorden als Pep Guardiola: next question', doelt hij op de manager van Manchester City die op die manier 'vervelende' vragen weet te ontwijken.

Sportbookies had doordeweeks 80% van de wedtips over voetbal goed voorspeld. Check welke tips er nu zijn voor dit weekend. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.