'Schreuder voert drie wijzigingen door en passeert Blind en Klaassen'

door NielsOpdam 127

Bron De Telegraaf

'Schreuder voert drie wijzigingen door en passeert Blind en Klaassen'

door NielsOpdam 127

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder voert tegen Rangers FC drie wijzigingen door in de basisopstelling. De Ajax-trainer passeert Daley Blind en Davy Klaassen, zo meldt De Telegraaf. Daarnaast begint Mohammed Kudus in de spits, omdat Brian Brobbey niet fit genoeg is.

Volgens het medium start Remko Pasveer gewoon onder de lat. Achterin begint Jorge Sánchez als rechtsachter, net als tegen Liverpool. Daarnaast vormen Jurriën Timber en Calvin Bassey het centrale duo. De Telegraaf schrijft dat Owen Wijndal als linksback begint. Hij is daar de vervanger van Blind, die op de bank plaats moet nemen.

Op het middenveld voert Schreuder ook wijzigingen door in Glasgow. Edson Álvarez en Steven Berghuis vormden in de laatste weken het middenveld met Klaassen. Laatstgenoemde begint dinsdagavond ook op de bank. Hij wordt vervangen door Kenneth Taylor. Klaassen en Blind worden allebei gepasseerd door Schreuder, zo schrijft De Telegraaf.

In de voorhoede begint Kudus als spits, omdat Brobbey niet fit is. Tijdens de persconferentie van maandagavond vertelde Schreuder dat de Ajax-spits een twijfelgeval was, maar hij is niet fit genoeg om te beginnen tegen Rangers FC. Dusan Tadić en Steven Bergwijn zijn de twee buitenspelers van Ajax.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Wijndal; Alvarez, Berghuis, Taylor; Bergwijn, Kudus, Tadić.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.