Brobbey twijfelgeval voor Champions League-treffen met Rangers

door Gino Haverkamp 88

Bron Persconferentie

Brobbey twijfelgeval voor Champions League-treffen met Rangers

door Gino Haverkamp 88

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Het is niet zeker of Brian Brobbey fit genoeg is om dinsdag mee te doen aan de Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC. Hij kampt nog met klachten die hij vorige week tegen Liverpool opliep. Dat laat trainer Alfred Schreuder weten op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd.

Vorige week werd Brobbey na een ruim uur vervangen. Met een reden dus, want Brobbey kampt met lichte klachten. Op de wedstrijddag zelf wordt besloten of hij start of niet. 'We moeten kijken hoe we er morgen voor staan', zegt Schreuder. 'Brian gaan we bekijken op de training, want hij had lichte klachten. Als vandaag goed gaat, dan kan hij starten.'

Verder beschikt Schreuder over een fitte spelersgroep. Ook Kenneth Taylor, net terug van een blessure, kan meedoen, al weet de oefenmeester niet of de jongeling fit genoeg is om negentig minuten mee te doen. 'Dat gaan we morgen zien. Het zou fijn zijn als hij in ieder geval minuten kan gaan maken. We zien morgen hoe we dat gaan doen.'

Kaplan alleen mee voor de trainingen

Ahmetcan Kaplan speelt in ieder geval niet. De Turk lag er een aantal weken uit en is mee naar Glasgow, maar hij komt niet in actie. 'Kaplan is mee, maar gaat nog niet op de bank zitten. Hij probeert wel een gedeelte van de training mee te doen', aldus Schreuder.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.