'Schreuder kiest voor Rensch en Wijndal; Sánchez en Blind op de bank'

door Bart Veenstra 339

Bron Algemeen Dagblad

'Schreuder kiest voor Rensch en Wijndal; Sánchez en Blind op de bank'

door Bart Veenstra 339

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Owen Wijndal begint dinsdagavond in het Champions League-duel met Rangers FC vermoedelijk in de basis. Het Algemeen Dagblad verwacht dat de zomeraanwinst mag starten als linksback, terwijl Daley Blind juist op de bank wordt verwacht.

Het zou de meest opvallende wijziging in de opstelling van Ajax zijn. Trainer Alfred Schreuder lijkt nog een wijziging toe te passen. Jorge Sánchez, die de laatste wedstrijden in de basis begon, lijkt op de bank te beginnen. Zijn plek wordt weer ingenomen door Devyne Rensch.

Op het middenveld zou Kenneth Taylor weer kunnen starten, maar de talentvolle middenvelder lijkt wederom genoegen te moeten nemen met een plek op de bank. Schreuder lijkt, zo verwacht het Algemeen Dagblad, te kiezen voor een middenveld met Edson Álvarez, Steven Berghuis en Davy Klaassen.

Voorin kiest Schreuder vermoedelijk voor Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Dusan Tadić. Achter de naam van Brobbey lijkt nog wel een vraagteken te staan. Schreuder gaf maandagavond tijdens de persconferentie aan geen risico te willen nemen met Brobbey. Mocht het risico te groot zijn, lijkt het erop dat Mohammed Kudus als spits gaat spelen tegen Rangers FC.

Het duel tussen Rangers FC en Ajax begint dinsdagavond om 21.00 uur. Beide clubs zijn al uitgeschakeld in de Champions League. Ajax heeft de beste papieren om te overwinteren in de Europa League. Rangers FC moet namelijk met vijf goals verschil winnen om overwintering in de Europa League veilig te stellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Brobbey, Tadić.

Vermoedelijke opstelling Rangers FC:

McGregor; Tavernier, King, Sands, Barisic; Arfield, Tilman, David; Sakala, Colak, Kent.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.